Minoritetsfamiliers tanker

Rapport om familierådgivning blant muslimske familier viser familiens sentrale betydning og rolle generelt for muslimer i alle faser i livet.

Minoritetsfamiliers tanker

Erfaringer med familierådgivning innad i og utenfor familien

Spesielt er familien viktig i forbindelse med konflikter og konfliktløsning. Funn fra tidligere forskning bekrefter minoritetsbefolkningens generelle skepsis til offentlige tjenester og opplevelsen av å ikke bli forstått.

Rapporten er en del av samarbeidsprosjekt mellom Senter for interkulturell kommunikasjon (SIK) og Stiftelsen Kirkens familievern. I forbindelse med prosjektet er det også produsert tre filmer.

Last ned rapporten her

Ny leder på Otta

Geir Vik har vært ved familievernkontoret på Otta i 35 år. En mer dedikert og engasjert person i familievernet skal en lete lenge for å finne. Med stort hjerte for lokalmiljøet kontoret er en del av, har han vært viktig for at familievernet har klart å nå ut til mange. Så det er ikke rart at lokalavisen har skrevet om ham.

Alle er velkommen til Familievernet

Av og til kan kanskje ordet «familie» få oss til å tenke på stereotypen mor, far og barn. Men familien er jo så mye mer enn det. Alle er velkommen til oss. I løpet av året har vi deltatt på flere Pride-arrangement for nettopp å understreke det. Her er noen av folkene våre i aksjon.

Tilbake i Stiftelsen Kirkens Familievern

Hilde Barstad er tilbake som direktør i Stiftelsen Kirkens Familievern etter å ha hatt permisjon for å være statssekretær i Justis- og beredskapsdepartementet.