Minoritetsfamiliers tanker

Rapport om familierådgivning blant muslimske familier viser familiens sentrale betydning og rolle generelt for muslimer i alle faser i livet.

Minoritetsfamiliers tanker

Erfaringer med familierådgivning innad i og utenfor familien

Spesielt er familien viktig i forbindelse med konflikter og konfliktløsning. Funn fra tidligere forskning bekrefter minoritetsbefolkningens generelle skepsis til offentlige tjenester og opplevelsen av å ikke bli forstått.

Rapporten er en del av samarbeidsprosjekt mellom Senter for interkulturell kommunikasjon (SIK) og Stiftelsen Kirkens familievern. I forbindelse med prosjektet er det også produsert tre filmer.

Last ned rapporten her