"For sint" sinnemestringsgruppe for kvinner

I løpet av kurset ønsker vi å hjelpe kursdeltagerne til å ta skritt i riktig retning for å endre sin livssituasjon til det bedre. Vi vil gi deg noen verktøy som kan være til praktisk nyttig hjelp i de situasjonene der sinne og irritasjon kommer ut av kontroll.

Kurset har fokus på:

  • hvordan uttrykke sinne
  • hvordan kontrollere sinne
  • hvordan bli flinkere til å håndtere sinne

Kursopplegget består av undervisning over syv ganger, øvelser og hjemmeoppgaver, og målet er at deltagerne skal utvikle mer hensiktsmessige måter å håndtere sinnet. 

Kurset er gratis.
Kurset er for foreldre med barn under 18 år.
Gruppen er på 5-6 deltakere.

Tid: Klokken 16.00-18.00
onsdag 19. april 2023
onsdag 26. april 2023
onsdag 3. mai 2023
onsdag 10. mai 2023
onsdag 24. mai 2023
onsdag 14. juni 2023
onsdag 21. juni 2023

Datoene er med forbehold om at kurset blir fulltegnet. I motsatt fall blir det oppstart til høsten. 

Sted: Familievernkontoret Follo, Idrettsveien 7, 1400 Ski, telefon 64 91 46 60.

Påmelding:
Ved å sende inn påmeldingsskjema samtykker du til å bli oppringt for å avtale en forsamtale med de som skal holde kurset.
I denne samtalen vil du få mer informasjon om kurset, slik at vi sammen kan finne ut om dette er et kurs som passer for deg og det du ønsker å oppnå.

KURSET ER DESSVERRE FULLTEGNET

Aktuelt

Ny leder på Otta

Geir Vik har vært ved familievernkontoret på Otta i 35 år. En mer dedikert og engasjert person i familievernet skal en lete lenge for å finne. Med stort hjerte for lokalmiljøet kontoret er en del av, har han vært viktig for at familievernet har klart å nå ut til mange. Så det er ikke rart at lokalavisen har skrevet om ham.

Alle er velkommen til Familievernet

Av og til kan kanskje ordet «familie» få oss til å tenke på stereotypen mor, far og barn. Men familien er jo så mye mer enn det. Alle er velkommen til oss. I løpet av året har vi deltatt på flere Pride-arrangement for nettopp å understreke det. Her er noen av folkene våre i aksjon.

Tilbake i Stiftelsen Kirkens Familievern

Hilde Barstad er tilbake som direktør i Stiftelsen Kirkens Familievern etter å ha hatt permisjon for å være statssekretær i Justis- og beredskapsdepartementet.