"For sint" sinnemestringsgruppe for kvinner

I løpet av kurset ønsker vi å hjelpe kursdeltagerne til å ta skritt i riktig retning for å endre sin livssituasjon til det bedre. Vi vil gi deg noen verktøy som kan være til praktisk nyttig hjelp i de situasjonene der sinne og irritasjon kommer ut av kontroll.

Kurset har fokus på:

  • hvordan uttrykke sinne
  • hvordan kontrollere sinne
  • hvordan bli flinkere til å håndtere sinne

Kursopplegget består av undervisning over syv ganger, øvelser og hjemmeoppgaver, og målet er at deltagerne skal utvikle mer hensiktsmessige måter å håndtere sinnet. 

Kurset er gratis.
Kurset er for foreldre med barn under 18 år.
Gruppen er på 5-6 deltakere.

Tid: Klokken 16.00-18.00
onsdag 14. februar 2024
onsdag 21. februar 2024
onsdag 28. februar 2024
onsdag 06. mars 2024
onsdag 20. mars 2024
onsdag 03. april 2024
onsdag 10. april 2024

Sted: Familievernkontoret Follo, Idrettsveien 7, 1400 Ski, telefon 64 91 46 60.

Påmelding:
Ved å sende inn påmeldingsskjema samtykker du til å bli oppringt for å avtale en forsamtale med de som skal holde kurset.
I denne samtalen vil du få mer informasjon om kurset, slik at vi sammen kan finne ut om dette er et kurs som passer for deg og det du ønsker å oppnå.

Påmeldingsskjema finner du her: https://www.bufdir.no/familie/familievernkontorer/oversikt/follo/kurs/sinnemestringskurs-for-kvinner-i-ski-feb24/

 

Aktuelt

Ny styreleder i Stiftelsen Kirkens Familievern

I mars ble det oppnevnt nytt styre i Stiftelsen Kirkens Familievern (SKF). Bård Mæland, rektor på VID, fortsetter i styret i ny rolle som styreleder.

Stiftelsen Kirkens Familievern følger Åpenhetsloven

Åpenhetsloven har som formål å øke kunnskap og bevisstgjøre virksomheter i forhold til anstendige arbeidsforhold og grunnleggende menneskerettigheter, når det gjelder produksjon av varer og levering av tjenester i hele leverandørkjeden.

Årsmelding for 2022

I fjor hadde SKF til sammen 11 949 nye henvendelser av kliniske saker og meklinger. Eller fikk du med deg Barne- og familieminister Kjersti Toppes besøk på familievernkontoret i Mosjøen? Dette og mye annet finner du i årsmelding for 2022.