Øst-Finnmark

Familievernkontoret i Øst-Finnmark dekker kommunene Sør-Varanger, Vadsø, Vardø, Båtsfjord, Berlevåg og Gamvik. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss. Tilbudet er gratis.

Øst-Finnmark

Bestill time: 78 99 57 70

Telefontider: 0900 - 1500

Epost: familievernkontoret.ost-finnmark@bufetat.no

Åpningstider: 0900 - 1500

Familievernkontoret i Øst-Finnmark tilbyr gratis parterapi, familieterapi og pliktig mekling ved samlivsbrudd. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

De fleste kommer til oss for rådgivning og samtaler om problemer i parforholdet og i familien. Eller når det er vansker, konflikter eller kriser i familien. Du kan helt uforpliktende ta kontakt med oss per telefon eller epost.

Merk! Vennligst vær forsiktig med personopplysninger hvis du kontakter oss på e-post.

Vi som jobber på familievernkontoret er utdannet som psykologer, pedagoger, teologer og sosionomer med videreutdanning i familieterapi. I tillegg er det kontorfaglig ansatte. Alle som jobber hos oss har taushetsplikt.

Ventetid: Familievernkontoret har som mål å tilby meklingstime innen 3 uker fra bestilling. I andre saker som par- og familieterapi og foreldreveiledning har vi som målsetting at ventetiden ikke skal være mer enn fire uker. I disse sakene vil par med barn blir prioritert.