Trondheim

Kontoret dekker alle kommunene i Sør-Trøndelag, vårt hovedkontor er i Trondheim. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss. Tilbudet er gratis.

Trondheim

Stenging av familievernkontor

Pga Korona-pandemien holder kontoret dessverre stengt for fysiske møter til over påske (13. April). Alle avtaler i dette tidsrommet utgår. Det er opprettet et telefonvaktsystem hvor du kan få snakke med en terapeut hvis du har behov for det.

Meklinger kan dere begjære som før. Telefonen er åpen fra kl.09.00 – 13.00. Dere vil få beskjed om ny time.

Telefon: 739 90 500 (09.00 – 13.00)

e-post: familievernkontoret.i.trondheim@bufetat.no

Epost: familievernkontoret.i.trondheim@bufetat.no

Åpningstider: 08:00 - 15:30 (stengt t.o.m 13.april)