Ny styreleder i Stiftelsen Kirkens Familievern

I mars ble det oppnevnt nytt styre i Stiftelsen Kirkens Familievern (SKF). Bård Mæland, rektor på VID, fortsetter i styret i ny rolle som styreleder.

Ny styreleder i Stiftelsen Kirkens Familievern

– Jeg gleder meg til å ta fatt på styrelederjobben. Familievernet gjør et viktig arbeid for mange familier slik at de kan løse sine felles utfordringer. Mange får et bedre liv etter familie- og parterapi hos oss, og det er en viktig oppgave å få på plass en opptrappingsplan for familievernet i Norge og å styrke vår posisjon som ideell aktør.

Mæland tar over styreledervervet etter Helle D. Gjetrang som har fungert i rollen i flere år

– Jeg vil også takke Helle som har gjort en fantastisk jobb som styreleder for SKF i en krevende tid med uforutsigbare rammebetingelser. Hun har i stor grad bidratt til at SKF nå er en veldrevet og profesjonell aktør i norsk familievern.

Birgitte Jordahl fortsetter i styret, nå som ny nestleder.

I tillegg består styret av Øyvind Håbrekke, Jorunn Hallaråker Heggelund, Lars Erlend Kielland, Vigdis Eriksen og Torstein Frantzen.

Aktuelt

Stiftelsen Kirkens Familievern følger Åpenhetsloven

Åpenhetsloven har som formål å øke kunnskap og bevisstgjøre virksomheter i forhold til anstendige arbeidsforhold og grunnleggende menneskerettigheter, når det gjelder produksjon av varer og levering av tjenester i hele leverandørkjeden.

Årsmelding for 2022

I fjor hadde SKF til sammen 11 949 nye henvendelser av kliniske saker og meklinger. Eller fikk du med deg Barne- og familieminister Kjersti Toppes besøk på familievernkontoret i Mosjøen? Dette og mye annet finner du i årsmelding for 2022.

Ny leder på Otta

Geir Vik har vært ved familievernkontoret på Otta i 35 år. En mer dedikert og engasjert person i familievernet skal en lete lenge for å finne. Med stort hjerte for lokalmiljøet kontoret er en del av, har han vært viktig for at familievernet har klart å nå ut til mange. Så det er ikke rart at lokalavisen har skrevet om ham.