Velg tema

Familiens betydning

I jula 2015 deltok statsråd Solveig Horne, biskop Solveig Fiske, forfatter Edvard Hoem og blomsterhandler Finn Schjøll i en informasjonsfilm om familien.

Sol på skolen – en historie

Hvordan løse foreldrekonflikt om hvor barnet skal begynne på skole?

Mias sorg – en historie

Mias foreldre er skilt og har vært på familievernkontoret for å snakke om samarbeidet. Mia (11 år) kom deretter til en samtale alene

Vanskelig å bli fratatt omsorg for barn

Det kan være en enorm påkjenning å bli fratatt omsorgen for barn uten selv å ha samtykket til det.

Snakker du partnerens kjærlighetsspråk?

Partneren din trenger å høre, kjenne, vite at du er glad i henne/han, bryr deg og er der for henne /han. Forteller du det på et språk hun/han forstår?

Pressemelding fra Stiftelsen Kirkens Familievern

Hilde Barstad (56) er engasjert som ny direktør i Stiftelsen Kirkens Familievern (SKF). Hilde Barstad er jurist med tilleggsutdannelse i ledelse, og har bred erfaring fra ulike stillinger i offentlig sektor.

Opplever du å bli mer sint på barna enn du ønsker?

Sinne handler i liten grad om hva barnet gjør, men hvordan du tenker om deg selv og barnet i situasjonen med barnet.

Mor, muslim og minoritet

Fire muslimske kvinner bosatt i Stavanger diskuterer identitet, ekteskap, religion og familie.

Minoritetsfamiliers tanker

Rapport om familierådgivning blant muslimske familier viser familiens sentrale betydning og rolle generelt for muslimer i alle faser i livet.

Familien i ulike kulturer

Inspirasjonsfilm med fokus på familien i ulike kulturer. Opptak gjort i Pedersgata i Stavanger.

Inspirasjonsfilm om foreldresamarbeid

Så gi hverande hånden på det en inspirasjonsfilm om foreldresamarbeid laget av Familievernkontoret Christiania torv

Hva skjer ved parterapi?

Emosjonsfokusert parterapi (EFT) er terapi for par som fremdeles er glad i hverandre og vil fortsette å leve sammen, men som savner kontakten og tryggheten som har vært i forholdet tidligere.