Ringerike - Hallingdal avd. Ringerike

Familievernkontoret i Ringerike dekker kommunene Ringerike, Hole, Krødsherad og Modum. Kontoret er en del av Stiftelsen Kirkens Familievern. Alle familievernkontor arbeider etter samme lover og regler. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

Ringerike - Hallingdal avd. Ringerike

Telefontider: 08:00-15:30

SMS: Telefon for døve og tunghørte: send sms til 414 88 126

Epost: familievernkontoret.ringerike.hallingdal@bufetat.no

Åpningstider: 08:00-15:30

Vi tilbyr gratis parterapi, familieterapi og mekling ved samlivsbrudd. I tillegg tilbyr vi foreldresamarbeid der foreldre bor hver for seg.

Du trenger ikke henvisning for å ta kontakt med oss.

De fleste kommer til oss for rådgivning og samtaler om hverdagsproblemer, og når det er vansker, konflikter eller kriser i familien. Du kan helt uforpliktende ta kontakt med oss per telefon eller epost. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

På kontoret møter du blant annet psykolog, klinisk sosionom og familieterapeuter. Vi som jobber her har taushetsplikt.

Ventetid hos oss er for tiden

Mekling: 1-3 uker

Familieterapi:1-4 uker

Parterapi: 1-4 uker

Familier med barn blir prioritert.

Stilling ledig: