Ringerike - Hallingdal avd. Ringerike

Familievernkontoret i Ringerike dekker kommunene Ringerike, Hole, Krødsherad og Modum. Kontoret er en del av Stiftelsen Kirkens Familievern. Alle familievernkontor arbeider etter samme lover og regler. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

Ringerike - Hallingdal avd. Ringerike

Telefontider: 08:30-15:00

Epost: familievernkontoret.ringerike.hallingdal@bufetat.no

Åpningstider: 08:30-15:00

Vi tilbyr gratis parterapi, familieterapi og mekling ved samlivsbrudd. I tillegg tilbyr vi foreldresamarbeid der foreldre bor hver for seg.

Du trenger ikke henvisning for å ta kontakt med oss.

De fleste kommer til oss for rådgivning og samtaler om hverdagsproblemer, og når det er vansker, konflikter eller kriser i familien. Du kan helt uforpliktende ta kontakt med oss per telefon eller epost. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

På kontoret møter du blant annet psykolog, klinisk sosionom og familieterapeuter. Vi som jobber her har taushetsplikt.

Ventetid hos oss er for tiden

Mekling: 1-3 uker

Familieterapi:1-4 uker

Parterapi: 1-4 uker

Familier med barn blir prioritert.

Stilling ledig:

Ny leder på Otta

Geir Vik har vært ved familievernkontoret på Otta i 35 år. En mer dedikert og engasjert person i familievernet skal en lete lenge for å finne. Med stort hjerte for lokalmiljøet kontoret er en del av, har han vært viktig for at familievernet har klart å nå ut til mange. Så det er ikke rart at lokalavisen har skrevet om ham.

Alle er velkommen til Familievernet

Av og til kan kanskje ordet «familie» få oss til å tenke på stereotypen mor, far og barn. Men familien er jo så mye mer enn det. Alle er velkommen til oss. I løpet av året har vi deltatt på flere Pride-arrangement for nettopp å understreke det. Her er noen av folkene våre i aksjon.

Tilbake i Stiftelsen Kirkens Familievern

Hilde Barstad er tilbake som direktør i Stiftelsen Kirkens Familievern etter å ha hatt permisjon for å være statssekretær i Justis- og beredskapsdepartementet.