Christiania

Vi tilbyr gratis parterapi, familieterapi og mekling, samt samlivskurs og foreldreveiledningskurs. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

Christiania

Telefontider:

kl. 08.15-18.00 mandag

kl. 08.15-11.15 og 13.30-15.15 tirsdag

kl. 08.15-15.15 onsdag-fredag

Telefonen er ubetjent alle dager mellom kl. 11.15 og 12.00

Vi har for tiden telefontid mellom
kl. 08.30 og 15.00 alle hverdager.

Kontorets åpningstider:
kl. 08.15-19.00 mandag
kl. 08.15-15.30 tirsdag-fredag
Mellom kl. 11.30 og 12.00 er kontoret stengt.

Send oss en e-post

Vennligst vær forsiktig med personopplysninger hvis du kontakter oss på e-post.

Kontoret er nå delvis åpnet. Ring oss gjerne på telefon 23 28 39 40 for mer informasjon.

De fleste kommer til oss for rådgivning og samtaler om problemer i parforholdet eller i familien. Du kan helt uforpliktende ta kontakt med oss, og alle som jobber hos oss har taushetsplikt.

På familievernkontoret jobber det erfarne familieterapeuter og meklere. Når du henvender deg til oss første gang, vil du få kontakt med en av våre konsulenter som vil be om en kort beskrivelse av årsaken til din henvendelse før du får time hos familieterapeut eller mekler.

Timebestillinger tar vi imot per telefon i kontorets åpningstid. På grunn av større pågang enn kapasitet, er vårt tilbud dessverre begrenset til familier med barn under 18 år.

Vi har som mål å tilby meklingstime innen tre uker fra bestilling. I andre saker som par- og familieterapi og foreldreveiledning har vi som målsetting at ventetiden ikke skal være mer enn fire uker.

Alle familievernkontor arbeider etter samme lover og regler.

Kommende kurs

Hva med oss/Hva med meg

Inspirerende kurs for dere/deg med barn med nedsatt funksjonsevne og kronisk sykdom. Kursene holdes på gode hotell og er ment som et pusterom og en inspirasjon i en krevende hverdag. Kurset starter fredag kveld og avsluttes søndag etter lunsj. Erfarne fagfolk leder kursene.

Circle of security - Foreldreveiledningskurs Familievernkontoret Christiania

Mange foreldre synes det er utfordrende å gi barna sine trygghet og god oppvekst. Foreldreveiledningskurset Circle of Security (COS), trygghetssirkelen, skal gi dere som foreldre verktøy til å forstå bedre hvilke behov barn har, hvilke signaler de gir og hva vi kan gjøre for å møte disse behovene bedre.

Solveig Kopperstad Bratseth, ny fungerende direktør

Jeg gleder meg til å være med å videreutvikle SKF som en profesjonell leverandør av familieverntjenester.