Christiania

Vi tilbyr gratis parterapi, familieterapi og mekling. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

Christiania

kl. 08.15-18.00 mandag
kl. 08.15-10.15 og 12.00-15.15 tirsdag
kl. 08.15-15.15 onsdag-fredag

Telefonen er ubetjent alle dager mellom kl. 11.15 og 12.00

Kontorets åpningstider:
kl. 08.15-19.00 mandag
kl. 08.15-15.30 tirsdag-fredag
Mellom kl. 11.30 og 12.00 er kontoret stengt.

Send oss en e-post

Vennligst vær forsiktig med personopplysninger hvis du kontakter oss på e-post.

De fleste kommer til oss for rådgivning og samtaler om problemer i parforholdet eller i familien. Du kan helt uforpliktende ta kontakt med oss, og alle som jobber hos oss har taushetsplikt.

På familievernkontoret jobber det erfarne familieterapeuter og meklere. Når du henvender deg til oss første gang, vil du få kontakt med en av våre konsulenter som vil be om en kort beskrivelse av årsaken til din henvendelse før du får time hos familieterapeut eller mekler.

Timebestillinger tar vi imot per telefon i kontorets åpningstid. På grunn av større pågang enn kapasitet, er vårt tilbud dessverre begrenset til familier med barn under 18 år.

Vi har som mål å tilby meklingstime innen tre uker fra bestilling. I andre saker som par- og familieterapi og foreldreveiledning har vi som målsetting at ventetiden ikke skal være mer enn fire uker.

Alle familievernkontor arbeider etter samme lover og regler.

Kommende kurs

Bufferkurs - Familievernkontoret Christiania

Bufferkurs for par er et samlivskurs spesielt beregnet på dere som har vært sammen lenge nok til å ha opplevd at de samme konfliktene har en tendens til å gjenta seg.

Godt samliv - Familievernkontoret Christiania

Har dere nylig fått barn, er kurset Godt samliv et godt tilbud. Dette er et samlivskurs for førstegangsforeldre.

Minikurs - Familievernkontoret Christiania

Minikurset Konfliktfylt samarbeid er et totimers kurs for foreldre med høyt konfliktnivå etter samlivsbrudd.

Hva med oss/Hva med meg

Inspirerende kurs for dere/deg med barn med nedsatt funksjonsevne og kronisk sykdom. Kursene holdes på gode hotell og er ment som et pusterom og en inspirasjon i en krevende hverdag. Kurset starter fredag kveld og avsluttes søndag etter lunsj. Erfarne fagfolk leder kursene.

Circle of security - Foreldreveiledningskurs Familievernkontoret Christiania

Mange foreldre synes det er utfordrende å gi barna sine trygghet og god oppvekst. Foreldreveiledningskurset Circle of Security (COS), trygghetssirkelen, skal gi dere som foreldre verktøy til å forstå bedre hvilke behov barn har, hvilke signaler de gir og hva vi kan gjøre for å møte disse behovene bedre.