Christiania

Kontoret er en del av Stiftelsen Kirkens familievern, og vi tilbyr våre tjenester til hele Oslo. Alle familievernkontor arbeider etter samme lover og regler. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

Christiania

Telefon: 23 28 39 40 

kl. 08.15-18.00 mandag
kl. 08.15-10.15 og 12.00-15.15 tirsdag
kl. 08.15-15.15 onsdag-fredag

Telefonen er ubetjent alle dager mellom kl. 11.15 og 12.00

Kontorets åpningstider:
kl. 08.15-19.00 mandag
kl. 08.15-15.30 tirsdag-fredag
Mellom kl. 11.30 og 12.00 er kontoret stengt.

Send oss en e-post

Vennligst vær forsiktig med personopplysninger hvis du kontakter oss på e-post. 

Vi tilbyr gratis parterapi, familieterapi og mekling.

De fleste kommer til oss for rådgivning og samtaler om problemer i parforholdet og i familien. Eller når det er vansker, konflikter eller kriser i familien. Du kan helt uforpliktende ta kontakt med oss per telefon eller e-post.

Vi som jobber på familievernkontoret er utdannet psykologer, pedagoger, teologer og sosionomer med videreutdanning i familieterapi. Alle som jobber hos oss har taushetsplikt.

Ventetid: Familievernkontoret har som mål å tilby meklingstime innen tre uker fra bestilling. I andre saker som par- og familieterapi og foreldreveiledning har vi som målsetting at ventetiden ikke skal være mer enn fire uker. I disse sakene vil par med barn bli prioritert.

Kommende kurs

COS - Circle of security - Christiania

Mange foreldre synes det er utfordrende å gi barna sine trygghet og god oppvekst. Foreldreveiledningskurset Circle of Security (COS), trygghetssirkelen, skal gi dere som foreldre verktøy til å forstå bedre hvilke behov barn har, hvilke signaler de gir og hva vi kan gjøre for å møte disse behovene bedre.

Aktuelt

SIK- rapport

Kirkens familievenn har fått utarbeidet en rapport om minoritetsfamiliers oppfatning av familievernet.

Familievernutvalget - høringsuttalelse

Stiftelsen Kirkens Familievern har avgitt høringsuttalelse til det regjeringsoppnevnte Familievernutvalget.

Det går bra

Det var hun som hadde tatt kontakt. Paret ønsket parterapi. De hadde hatt en periode med mye krangling, og orket ikke ha det sånn lenger.