Christiania

Kontoret er en del av Stiftelsen Kirkens familievern, og vi tilbyr våre tjenester til hele Oslo. Alle familievernkontor arbeider etter samme lover og regler. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

Christiania

kl. 08.15-18.00 mandag
kl. 08.15-10.15 og 12.00-15.15 tirsdag
kl. 08.15-15.15 onsdag-fredag

Telefonen er ubetjent alle dager mellom kl. 11.15 og 12.00

Kontorets åpningstider:
kl. 08.15-19.00 mandag
kl. 08.15-15.30 tirsdag-fredag
Mellom kl. 11.30 og 12.00 er kontoret stengt.

Send oss en e-post

Vennligst vær forsiktig med personopplysninger hvis du kontakter oss på e-post.

Vi tilbyr gratis parterapi, familieterapi og mekling.

De fleste kommer til oss for rådgivning og samtaler om problemer i parforholdet og i familien. Eller når det er vansker, konflikter eller kriser i familien. Du kan helt uforpliktende ta kontakt med oss per telefon eller e-post.

Vi som jobber på familievernkontoret er utdannet psykologer, pedagoger, teologer og sosionomer med videreutdanning i familieterapi. Alle som jobber hos oss har taushetsplikt.

Ventetid: Familievernkontoret har som mål å tilby meklingstime innen tre uker fra bestilling. I andre saker som par- og familieterapi og foreldreveiledning har vi som målsetting at ventetiden ikke skal være mer enn fire uker. I disse sakene vil par med barn bli prioritert.

Kommende kurs

COS - Circle of security - Christiania

Mange foreldre synes det er utfordrende å gi barna sine trygghet og god oppvekst. Foreldreveiledningskurset Circle of Security (COS), trygghetssirkelen, skal gi dere som foreldre verktøy til å forstå bedre hvilke behov barn har, hvilke signaler de gir og hva vi kan gjøre for å møte disse behovene bedre.