Follo

Vårt kontor dekker kommunene Vestby, Ås, Frogn, Ski, Oppegård, Enebakk og Nesodden. Kontoret er en del av Stiftelsen Kirkens Familievern. Alle familievernkontor arbeider etter samme lover og regler. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

Follo

Korona-situasjonen:

Familievernkontorene er nå åpne og tilgjengelige for befolkningen. Møtet må avtales på telefon på forhånd. Tilbudet om telefonkonsultasjoner opprettholdes inntil videre.

Sammen forebygger vi smitte:

• Vi ivaretar god hånd- og hostehygiene
  • Vi anbefaler hånddesinfisering eller håndvask  før og etter besøk
  • Vi unngår håndhilsning ved konsultasjon og holder to meters avstand
  • Vi har innført strengere rutiner for renhold
  • Vi passer på at det ikke er flere en fem i fellesrom
  • Vi avlyser avtaler om noen av partene har tegn til luftveissymtomer eller feber

Velkommen!

Telefontider:  09:00-11:30 og 12:00–13:00

Epost: kf.follo@bufetat.no

Åpningstider: 08.00 – 15.30

Sted: Familiekontoret holder til i 3. etasje i Idrettsveien 7 (Torvgården) i Ski sentrum.

Familievernkontoret i Follo tilbyr gratis parterapi, familieterapi og pliktig mekling ved samlivsbrudd. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

De fleste kommer til oss for rådgivning og samtaler om problemer i parforholdet og i familien. Eller når det er vansker, konflikter eller kriser i familien. Du kan helt uforpliktende ta kontakt med oss per telefon eller epost.

Merk! Vennligst vær forsiktig med personopplysninger hvis du kontakter oss på e-post.

Vi som jobber på familievernkontoret er utdannet som psykologer, pedagoger, og sosionomer med videreutdanning i familieterapi. I tillegg er det kontorfaglig ansatte. Alle som jobber hos oss har taushetsplikt.

Ventetid: Familievernkontoret har som mål å tilby meklingstime innen 3 uker fra bestilling. I andre saker som par- og familieterapi og foreldreveiledning har vi som målsetting at ventetiden ikke skal være mer enn fire uker. I disse sakene vil par med barn bli prioritert.

Kommende kurs

Sinnemestring Brøsetmodellen - Follo

Dette er et gruppetilbud for voksne kvinner og menn, som ønsker hjelp med å håndtere sitt sinne. Deltagerne må ha hjemmeboende barn.

Du og jeg og ADHD, et samlivskurs - Follo

Et grunnkurs i å ta vare på parforholdet når en eller begge har ADHD.

Minikurs - Follo

Kurs for foreldre med høyt konfliktnivå etter samlivsbrudd.

Solveig Kopperstad Bratseth, ny fungerende direktør

Jeg gleder meg til å være med å videreutvikle SKF som en profesjonell leverandør av familieverntjenester.