Ringerike - Hallingdal avd. Hallingdal

Familievernkontoret avd. Hallingdal dekker hele Hallingdal, det vil si kommunene Hol, Ål, Gol, Hemsedal, Nes og Flå. Kontoret er en del av Stiftelsen Kirkens Familievern. Alle familievernkontor arbeider etter samme lover og regler. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

Ringerike - Hallingdal avd. Hallingdal

Telefon: 32 12 33 44.

Telefontider: 08:00-15:30.

Telefon for døve og tunghørte: Send sms til 414 88 126.

Epost: familievernkontoret.ringerike.hallingdal@bufetat.no  (Ikke bestilling av time pr mail)

Åpningstider: 08:00-15:30

Velkommen til Torget 5  i Ål sentrum.Vi tilbyr blant annet gratis parterapi, familieterapi og mekling ved samlivsbrudd. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

De fleste kommer til oss for rådgivning og samtaler om hverdagsproblemer, og når det er vansker, konflikter eller kriser i familien. Du kan helt uforpliktende ta kontakt med oss.

På kontoret vårt møter du familieterapeuter og meklere, med grunnkompetanse som pedagoger, sykepleiere, diakon og sosionomer. Vi som jobber her har taushetsplikt. Ved kontoret har vi også spesialkompetanse på kognitiv atferdsterapi for barn og unge, som vi bruker i samtalene med barn og unge.

Ventetid hos oss er for tiden:

Mekling: 1-3 uker

Familieterapi: 1-4 uker

Parterapi: 1-4 uker

Familier med barn blir prioritert.

Kontoret har faste utedager for samarbeid i felles saker med helsestasjon, psykisk helse og andre kommunale tjenester i Hol, Gol, Hemsedal og Nes/Flå 1-2 dager per måned.

Kontoret er ikke like godt betjent alle dager. Legg igjen melding på telefonsvareren dersom du ikke får svar.