Ringerike - Hallingdal avd. Hallingdal

Familievernkontoret avd. Hallingdal dekker hele Hallingdal, det vil si kommunene Hol, Ål, Gol, Hemsedal, Nes og Flå. Kontoret er en del av Stiftelsen Kirkens Familievern. Alle familievernkontor arbeider etter samme lover og regler. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

Ringerike - Hallingdal avd. Hallingdal

Telefon: 32 12 33 44.

For døve/tunghørte: Send sms til 414 88 126

Telefontider: 08:00-15:30.

Åpningstider: 08:00-15:30.

E-post: familievernkontoret.ringerike.hallingdal@bufetat.no
OBS: Ikke bestilling/endring av timer pr. e-post.

Besøksadresse: Torget 5 c (1.etasje),  3570 Ål

Postadresse: Postboks 119, 3571 Ål

Parkering:
Gratis parkering foran huset, på Torget eller på egen parkeringsplass opp bakken på baksiden av huset (oppkjøring fra Torget).

Vi tilbyr blant annet gratis parterapi, familieterapi og mekling ved samlivsbrudd. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

De fleste kommer til oss for rådgivning og samtaler om hverdagsproblemer, og når det er vansker, konflikter eller kriser i familien. Du kan helt uforpliktende ta kontakt med oss.

På kontoret møter du familieterapeuter og meklere, med grunnkompetanse som pedagoger og sosionomer. Ved kontoret har vi også spesialkompetanse på kognitiv atferdsterapi for barn og unge, som vi bruker i samtalene med barn og unge. I tillegg er det kontorfaglig ansatt.
Alle som jobber hos oss har taushetsplikt.

Ventetid hos oss er for tiden:

Mekling: 1-3 uker

Familieterapi: 1-4 uker

Parterapi: 1-4 uker

Familier med barn blir prioritert.

Kontoret har faste utedager for samarbeid i felles saker med helsestasjon, psykisk helse og andre kommunale tjenester i Hol, Gol, Hemsedal, Nes og Flå kommune 1-2 dager per måned.